Spoken Word

De vertelkunst is ouder dan het geschreven woord, het is in essentie het begin van onze geschiedenis. Vandaag de dag is er een variant die Spoken Word wordt genoemd. Zo je wilt, performance poëzie of voordrachtskunst. Zonder al te veel uit te wijden over de geschiedenis van geschiedenis of de geschiedenis van Spoken Word, Joost is ook zo nu en dan te bewonderen als ‘Spoken Word’ artiest. Dan verrast hij graag zijn publiek met een eigenzinnige manier van voordragen en ontdekt met hen de vele gezichten van het gesproken woord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: