Coaching & Workshops

Joost creëert inmiddels al ruim vijftien jaar workshops. Van het opzetten van creatieve-, educatieve- en talentontwikkelingstrajecten met jongeren op scholen en in buurthuizen, tot het verzorgen van prikkelende en vermakelijke workshop voor bedrijven en instellingen. Van basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, naschoolse opvang, bredescholen tot jongeren en (jong-)volwassenen op ROC’s, HBO’s of in buurthuizen en creatieve centra. Altijd staat het wonder en de rijkdom van het verhaal en de taal centraal.
Momenteel werkt Joost als hoofd educatie en talentontwikkeling bij Nowhere in Amsterdam en is hij betrokken als coach en artistiek begeleider bij Poetry Circle. Daarnaast is hij docent creatief schrijven aan de Rockacademie in Tilburg, een vak waarvoor hij tevens de leerlijn ontwikkelde.

Opdrachtgevers zijn o.a. De Schrijverscentrale, ROC A’dam PACT+, ROCmn Creative College, Fontys Rockacademie, DOX (Utrecht), Huis van Gedichten, Kunstbende, WOLK Brabant, Likeminds, Studio West, SEP Amsterdam, De Nieuwe Liefde, De Coöperatie Utrecht en NHL Stenden Hogeschool academische PABO.

IMG_7448.jpg

Foto door Imane Farahi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: