Wie is Joost

“Verhalen vertellen is een essentie van ons menselijk bewustzijn”

Joost van Kersbergen is woordkunstenaar; hij werkt met ‘de breedste zin van het woord’. Hij vertelt verhalen, maakt liedjes, spoken word performances, interactieve installaties en voorstellingen, en schrijft poëtische impressies bij evenementen en gelegenheden. Hij speelde onder andere op Oerol, de Parade en Lowlands. Ook geeft Joost gepassioneerd les aan- en coacht hij, zowel beginnende als gevorderde schrijvers en performers. Daarnaast werkt Joost als hoofd educatie en talentontwikkeling bij Nowhere in Amsterdam, is hij betrokken als coach en artistiek begeleider bij Poetry Circle, en geeft hij les in creatief schrijven op Rockacademie van Fontys Hogeschool in Tilburg, een vak waarvoor hij tevens de leerlijn ontwikkelde.

dit is joost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: